Mesin EPS

  • Auto Air Block Molding Machine PSB2000-6000F

    Otomatis Blok Blok Méter Mesin PSB2000-6000F

    1. Mesin kalayan struktur anu kuat.
    2. Anggo PLC sareng kontrol layar toél, ngajalankeun otomatis.
    3. Kalebet corong anu kuat.
    4. Anggo basa operasi anu béda, langkung gampang dioperasikeun pikeun padamel.
    5. Anggo sistem convey and weight otomatis.
    6. Anggo bagian kualitas anu saé.
    7. Cocog pikeun ngadamel duanana produk kapadetan handap.
  • Auto Vacuum Block Moulding Machine PSB2000-6000Z

    Mesin Vakum Blok Cetakan Otomatis PSB2000-6000Z

    1. Mesin kalayan struktur anu kuat.
    2. Anggo PLC sareng kontrol layar toél, ngajalankeun otomatis.
    3. Kalebet corong anu kuat.
    4. Vakum éfisién tinggi pikeun ngadamel produk anu saé kualitasna.
    5. Anggo basa operasi anu béda, langkung gampang dioperasikeun pikeun padamel.
    6. Anggo sistem convey and weight otomatis.
    7. Anggo bagian kualitas anu saé.
    8. Cocog pikeun ngadamel duanana kapadetan low sareng produk kapadetan tinggi.
  • Auto Shape Molding Machine(Hight Efficient Type)

    Mesin Cetakan Bentuk Otomatis (Tipe Cekap Hight)

    1. Mesin kalayan struktur anu kuat.
    2. Anggo PLC sareng kontrol layar toél, ngajalankeun otomatis.
    3. Anggo suku anu kuat pikeun ngagentos platform di pabrik pelanggan.
    4. Vakum éfisién tinggi pikeun ngadamel produk anu saé kualitasna.
    5. Anggo basa operasi anu béda, langkung gampang dioperasikeun pikeun padamel.
    6. Dua hopper nangtung pikeun ngeusian bahan langkung gancang.
    7. Anggo bagian kualitas anu saé.

  • Auto Shape Molding Machine With Vacuum

    Mesin Cetakan Bentuk Otomatis Kalayan Vakum

    Fitur Utama 1.Lengkapan awak nganggo baja kakuatan tinggi dilas sasarengan, saatos prosés tempering, pamrosésan pasir, pikeun mastikeun mesinna ngagaduhan struktur anu kuat, henteu kénging karat sareng ningkatkeun kahirupan kerja mesin urang 2. Alat-alat ngadopsi Mitsubishi PLC (programmable controller) sareng Kontrol layar toél Schneider. Sakabéh prosés produksi tiasa dianggo sacara otomatis. 3. Mesin sareng sistem feed tekanan tinggi, nyoco kapang gancang, mesin tiasa masang 36 pcs ngeusian bedil 4. Mesin sareng ...
  • SPY70\90\120 Continuous Pre-expander

    SPY70 \ 90 \ 120 Kontinyu Pra-expander

    Fitur Utama 1.Feeding, expander, filtrating, crushing, transport to silos otomatis 2. Kalayan ékspansi kahiji sareng kadua, anu pertama kali ngeusian ngadopsi parangkat konversi konversi frékuénsi, ngajamin stabilitas tuang 3.Uniform foaming, rentang kapadetan busa nyaéta 6- 35g / l 4. Bahan laras di jero sareng luar, alat pengering ranjang anu di-fluidisasi didamel tina stainless steel, dina raraga ngajaga panggunaan awét sareng kinerja anu stabil
  • SPJ50\70\110\130\150\160 Automatic Batch EPS Pre-expander

    SPJ50 \ 70 \ 110 \ 130 \ 150 \ 160 Otomatis Batch EPS Pra-expander

    Fitur Utama 1.Feeding, expander, filtrating, transport to silos otomatis 2.Steam system dikawasa ku tekanan ngirangan klep sareng sudut korsi klep, pikeun ngahontal pemanasan anu akurat 3.Feeding system ngadopsi sistem timbangan éléktronik, kontrol sensor tingkat matéri, supados ngendalikeun kapasitas bahan foaming, pikeun mastikeun yén bead busa merata 4.Gunakan PLC controller sareng layar sentuh, ngahontal operasi otomatis anu akurat 5.Feed tong tina stainless steel. Komponén listrik, klep ...
  • Auto Block Cutting Machine PSC2000-6000C

    Otomatis Blok Mesin motong PSC2000-6000C

    Fitur Utama 1. Mesin kalebet sagala kaunggulan mesin tipe A, kalayan struktur anu kuat, trafo kapasitas ageung, kontrol frékuénsi kagancangan motor, sareng sajabana alat pangaturan. Seueur kawat motong babarengan, kagancangan sareng tegangan tiasa disaluyukeun.  
  • Block Cutting Machine PSC2000-6000A

    Blok motong Mesin PSC2000-6000A

    Fitur Utama 1.Mesin awak nganggo kakuatan tinggi tabung pasagi sareng waja, kalayan struktur anu kuat, penampilan anu geulis 2.Mesin gaduh alat horizontal, vertikal, sareng motong, tilu arah motong 3.Mesin ngadopsi kadali frékuénsi kagancangan motor, rentang ageung ageung adjustable, gerakan lemes sareng low noise 4.Mesin nganggo trafo 10 KVA, rentang pangaturan ageung, laju motong gancang
  • CNC Cutting Machine PSC2000-4000D

    Mesin motong CNC PSC2000-4000D

    Fitur Utama 1. Mesin pigura utama anu dihubungkeun ku waja anu kuat sareng sagala rupa perlengkapan khusus, gerakan anu stabil, kontrol sacara akurat 2.Mesin nganggo stepping motor, mastikeun gerakan anu lancar, kagancangan ngaluyukeun sacara otomatis. Mesin ieu cocog pikeun motong grafik khusus, akurasi kontrol kana 0,5 mm 3. mesin nganggo trafo 3 kw, ngalangkungan regulator tegangan éléktronik, tegangan kaluaran 0-70 v tiasa diatur, tiasa dipasang 20 kawat, motong 20 pcs sami pola dina waktos anu sami 4.Mesin ...