Mesin Epp / Etpu / Epo Otomatis

  • Auto EPP/ETPU/EPO machine

    Mesin EPP Otomatis / ETPU / EPO

    Mesin citakan bentuk EPP

    Konstruksi baja padet diolah ku anil suhu tinggi, perlakuan panas, permukaan de-karat ku sandblast sareng disemprot ku cet anti korosif.
    Sistem kontrol ngadopsi layar sentuh Jepang PLC sareng Inggris pikeun operasi anu gampang sareng ngahasilkeun otomatis.
    Kualitas luhur sareng bagian mesin anu stabil, sapertos klep sudut-korsi Jerman Burkert.
    Hemat énergi ku ukuran mesin anu dirancang kalayan saé, garis pipa pikeun ngawujudkeun tekanan uap gancang ningkat sareng turun.
    Aliran drive hidrolik tinggi sareng silinder hidrolik ganda, anu ngajantenkeun mesin ngajalankeun ajeg sareng ngonci pageuh.
    Mesinna tiasa dilengkepan sistem vakum bawaan, sareng ogé aya aksés kana sistem vakum pusat.
    Ruang tuangeun ganda pikeun tuangeun gancang pikeun nyingkat waktos siklus.
    Klep kasaimbangan pikeun ngendalikeun uap anu stabil.
    Suku mesin dilapis séng diperpanjangkeun nyaéta opsional pikeun palanggan pikeun masang mesin dina taneuh khusus.
    Suku mesin sareng platform opsional.