Mesin Eps Wangun Otomatis

  • Auto Shape Molding Machine(Hight Efficient Type)

    Mesin Cetakan Bentuk Otomatis (Tipe Cekap Hight)

    1. Mesin kalayan struktur anu kuat.
    2. Anggo PLC sareng kontrol layar toél, ngajalankeun otomatis.
    3. Anggo suku anu kuat pikeun ngagentos platform di pabrik pelanggan.
    4. Vakum éfisién tinggi pikeun ngadamel produk anu saé kualitasna.
    5. Anggo basa operasi anu béda, langkung gampang dioperasikeun pikeun padamel.
    6. Dua hopper nangtung pikeun ngeusian bahan langkung gancang.
    7. Anggo bagian kualitas anu saé.

  • Auto Shape Molding Machine With Vacuum

    Mesin Cetakan Bentuk Otomatis Kalayan Vakum

    Fitur Utama 1.Lengkapan awak nganggo baja kakuatan tinggi dilas sasarengan, saatos prosés tempering, pamrosésan pasir, pikeun mastikeun mesinna ngagaduhan struktur anu kuat, henteu kénging karat sareng ningkatkeun kahirupan kerja mesin urang 2. Alat-alat ngadopsi Mitsubishi PLC (programmable controller) sareng Kontrol layar toél Schneider. Sakabéh prosés produksi tiasa dianggo sacara otomatis. 3. Mesin sareng sistem feed tekanan tinggi, nyoco kapang gancang, mesin tiasa masang 36 pcs ngeusian bedil 4. Mesin sareng ...