Pasihan kami impian anjeun, kami ngajantenkeun kanyataanna.

SOLUSI YANG SESUATU anu fokus kana kabutuhan anu leres anjeun

Di Welleps, kami sadar yén unggal klien ngagaduhan kabutuhan unik anu kedah ditampi. Anjeun mimitina tiasa meryogikeun pangendali kalayan fungsionalitas terbatas, nanging anu merenah tiasa adaptasi nalika usaha anjeun tuwuh. Kalayan desain produk di-bumi sareng pabrikan, Welleps diaspal pikeun nyumponan kabutuhan khusus anjeun - nganteurkeun produk anu dipercaya, terjangkau, sareng didamel khusus anu teu aya saéanana.

17e03ec1

Ngeunaan Welleps

WELLEPS Technology Co., Ltd perenahna di kota Hangzhou anu éndah. Perusahaan urang fokus dina ngembangkeun sareng ngadamel mesin EPS / EPP / ETPU sareng cetakan langkung ti 15 taun. Mesin kalebet EPS pre-expander, mesin citakan bentuk EPS / EPP / EPO / ETPU, mesin cetakan blok EPS, mesin motong, cetakan sareng sajabana Perusahaan gaduh tim propésional pikeun nyayogikeun desain mesin, produksi, sareng layanan purna jual.

Kami parantos ngical mesin ka langkung ti 50 nagara kalebet Amérika Kidul, Afrika, Wétan Tengah, Asia jsb.

Kualitas mesin nyaéta kahirupan urang, kapuasan Pelanggan mangrupikeun tujuan kami! Kami yakin anjeun milih Welleps bakal meunang kahareup!