Mesin motong

  • Auto Block Cutting Machine PSC2000-6000C

    Otomatis Blok Mesin motong PSC2000-6000C

    Fitur Utama 1. Mesin kalebet sagala kaunggulan mesin tipe A, kalayan struktur anu kuat, trafo kapasitas ageung, kontrol frékuénsi kagancangan motor, sareng sajabana alat pangaturan. Seueur kawat motong babarengan, kagancangan sareng tegangan tiasa disaluyukeun.  
  • Block Cutting Machine PSC2000-6000A

    Blok motong Mesin PSC2000-6000A

    Fitur Utama 1.Mesin awak nganggo kakuatan tinggi tabung pasagi sareng waja, kalayan struktur anu kuat, penampilan anu geulis 2.Mesin gaduh alat horizontal, vertikal, sareng motong, tilu arah motong 3.Mesin ngadopsi kadali frékuénsi kagancangan motor, rentang ageung ageung adjustable, gerakan lemes sareng low noise 4.Mesin nganggo trafo 10 KVA, rentang pangaturan ageung, laju motong gancang
  • CNC Cutting Machine PSC2000-4000D

    Mesin motong CNC PSC2000-4000D

    Fitur Utama 1. Mesin pigura utama anu dihubungkeun ku waja anu kuat sareng sagala rupa perlengkapan khusus, gerakan anu stabil, kontrol sacara akurat 2.Mesin nganggo stepping motor, mastikeun gerakan anu lancar, kagancangan ngaluyukeun sacara otomatis. Mesin ieu cocog pikeun motong grafik khusus, akurasi kontrol kana 0,5 mm 3. mesin nganggo trafo 3 kw, ngalangkungan regulator tegangan éléktronik, tegangan kaluaran 0-70 v tiasa diatur, tiasa dipasang 20 kawat, motong 20 pcs sami pola dina waktos anu sami 4.Mesin ...