Mesin EPP Otomatis / ETPU / EPO

Pedaran pondok:

Mesin citakan bentuk EPP

Konstruksi baja padet diolah ku anil suhu tinggi, perlakuan panas, permukaan de-karat ku sandblast sareng disemprot ku cet anti korosif.
Sistem kontrol ngadopsi layar sentuh Jepang PLC sareng Inggris pikeun operasi anu gampang sareng ngahasilkeun otomatis.
Kualitas luhur sareng bagian mesin anu stabil, sapertos klep sudut-korsi Jerman Burkert.
Hemat énergi ku ukuran mesin anu dirancang kalayan saé, garis pipa pikeun ngawujudkeun tekanan uap gancang ningkat sareng turun.
Aliran drive hidrolik tinggi sareng silinder hidrolik ganda, anu ngajantenkeun mesin ngajalankeun ajeg sareng ngonci pageuh.
Mesinna tiasa dilengkepan sistem vakum bawaan, sareng ogé aya aksés kana sistem vakum pusat.
Ruang tuangeun ganda pikeun tuangeun gancang pikeun nyingkat waktos siklus.
Klep kasaimbangan pikeun ngendalikeun uap anu stabil.
Suku mesin dilapis séng diperpanjangkeun nyaéta opsional pikeun palanggan pikeun masang mesin dina taneuh khusus.
Suku mesin sareng platform opsional.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

EPP 生产 线

EPP (Dihasilkeun Polipropilén) 即 高 发泡 聚丙烯 , 是 一种 性能 卓越 的 高 结晶 型 聚合物 / 气体 复合 材料 , 以其 独特 而 优越 的 性能 成为 目前 增长 最快 的 环保 新型 抗压 缓冲 隔热 材料。

 性能 :

  1. 吸收 : 由于 EPP 制品 具有 特殊 的 泡 孔 结构 , 其 通过 泡 孔 中 的 气体 滞留 吸收 压缩 作用 来 吸收 逸散 能量 , 具有 优异 性能 抗压
  2. 使用 : EPP 制品 柔韧 性 好 , 可 反复 使用 , 不易 破碎

EPP (Expand Polypropylene) mangrupikeun jenis bahan campuran polimér / gas komposit tinggi, kalayan kinerja anu saé pikeun janten panyalindungan lingkungan sareng bahan isolasi anu paling gancang.

Kinerja Utama

  1. Penyerapan énergi: sabab produk EPP ngagaduhan struktur pori gelembung khusus, éta tiasa nyerep énergi ti luar sacara éfisién, sareng tiasa anti pencét pisan.
  2. Daur ulang: produk EPP kalenturan anu saé tiasa dianggo sababaraha kali, henteu gampang rusak.

 领域

EPP 制品 的 应用 领域 广泛 , 主要 应用于 汽车工业 领域 , 如 汽车 保险杠 , 汽车 侧面 防震 芯 , 汽车 车门 防震 芯 , 高级 安全 汽车 座位 椅 等。

Widang Aplikasi  

Produk EPP seueur dianggo dina industri mobil, sapertos bemper mobil, sisi mobil shockproof inti, panto, korsi mobil kaamanan canggih, jst.

 Produk :

tower60x40_1_7 comfort IMG_20180409_123420 IMG_20180409_123847 IMG_4594 13 9 IMG_20180409_123733 14

Mesin citakan bentuk EPP

Fungsi utama mesin ieu

Pikeun nampung sareng produk ukuran anu bénten-bénten, mesin suntik ieu ngagaduhan kisaran cetakan anu lega, min, diménsi sakitar 600 × 800 mm sareng maks. Diménsi nepi ka 1200 × 1400 mm. Mesin ieu dilengkepan sistem hidrolik dua léngkah, sistem dahar anu dikomprés, sareng sistem énergi pusat, peredam relief, tangki cai tahan-tekanan, sistem kondensasi, sistem anu dikontrol komputer, sistem kontrol prosés digital sareng ruang uap.

Struktur mesin

Sistem ieu henteu meryogikeun pelumas. Silinder hidrolik dipasang dina dua sisi kiamat kalayan kakuatan clamping kapang. Kubah stainless tiasa nahan panas. Bubuka kapang sareng kapang nutup dikelola ku sistem komputerisasi anu tiasa mastikeun akurasi tuang anu pangsaéna. Gerakan ejeksi kapang dikawasa ku sistem ejeksi pikeun nyayogikeun kualitas produk presisi anu paling saé salami prosés ejeksi.

LAYOUT mesin ieu 

Mesin ieu dirancang salaku rohangan terbuka tilu diménsi. Desain luar angkasa ieu bakal nyepetkeun prosés parobihan kapang sareng operator tiasa ngarobih kapang ti payun, tukang sareng dua sisi mesin ieu. Ogé, mesin ieu tiasa ditempatkeun langsung dina taneuh tanpa netepkeun platform naon waé. Pikeun ngamankeun kasalametan operator, mesin ieu dilengkepan panto kaamanan sareng sistem kaamanan.

SISTEM CAI

Kapang ieu dilakukeun dina format pelat tilu lembar. Langkung énergi tiasa disayogikeun tanpa kiamat sareng sabab éta, pelat kapang tiasa dimanfaatkeun pisan. Pin pamimpin sareng senapan semprot dipasang dina pelat anu mindahkeun kapang pikeun mastikeun kasalametan operasi. Pikeun ngirangan waktos idola, sistem ieu nyayogikeun instalasi cetakan sareng sistem parobihan anu langkung gancang.

SISTEM HIDRAULIK

Sistem hidrolik dua léngkah nyayogikeun dua pilihan (gancang sareng laun) pilihan pikeun kapang-nutup sareng pembukaan mould. Ogé, waktos ngolahna dikirangan.

SISTEM ENERGI TENGAH

Mesin ieu ngagaduhan sakumpulan sistem énergi pusat anu dihasilkeun ku perusahaan kami Sadaya uap sareng hawa anu diperyogikeun salami prosés suntikan dikawasa ku klep sistem énergi pusat. Sistem ieu bakal nyayogikeun asupan udara bahkan sareng tiasa disaluyukeun langkung gampil. Sistem uap tekanan-handap ieu dirancang sareng pipa sareng klep anu diperbesar anu tiasa nyayogikeun kaayaan kerja anu pangsaéna.

PÉRÉNÉT HAMPIRAN TEKANAN

Penyesuaian tekanan énergi penting pisan. Dina tekenan uap anu langkung luhur, waktos produksi bakal berkepanjangan sareng meakeun langkung énergi. Nanging, produk akhirna tiasa cacad sareng tampilan permukaan produk tiasa kapangaruhan nalika tekanan teuing handap. Damper relief fungsi nalika ngaleupaskeun kapang sareng manaskeun kapang. Hawa anu dikomprés dianggo pikeun ngeusian sareng peredam ieu bakal ngirangan panggunaan énergi sareng nyayogikeun produk anu berkualitas.

TANGKUNG AYA CAI-TETAK

Mesinna dilengkepan sakumpulan panyekelan hank tekanan cai anu ngagaduhan dua éntri anu béda pikeun cai tiis sareng kondensat.

SISTEM VACUUM

Sistem vakum dilengkepan pompa Vakum Ring Cair sareng kondensor anu nyayogikeun kavakum anu langkung épisién. Tanpa aya léngkah drying tambahan, urang tiasa nyepetkeun suntikan dina sistem vakum ieu. Ejeksi kapang gampang réngsé sareng ogé ngirit langkung énergi.

SISTEM DIKAWAL KOMPUTER

Mesin suntikan ieu dilengkepan ku sistem anu dikontrol ku komputer anu ngagaduhan fungsi éditor sareng perluasan. unggal léngkah operasi persis dikawasa ku sistem komputer ieu deteksi kasalahan sareng indikasi ditampilkeun dina layar Unggal modél dipasang sareng sistem komputasi ieu anu nembongkeun prosedur, setting waktos sareng klep kontrol tekanan prioritas bakal nyetél tekanan.

J 可 根据 客户 要求 提供 定制 机型

Urang tiasa ngarancang mesin numutkeun sarat jéntré konsumén.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk