Otomatis Eps Blok Mesin Cetakan

  • Auto Air Block Molding Machine PSB2000-6000F

    Otomatis Blok Blok Méter Mesin PSB2000-6000F

    1. Mesin kalayan struktur anu kuat.
    2. Anggo PLC sareng kontrol layar toél, ngajalankeun otomatis.
    3. Kalebet corong anu kuat.
    4. Anggo basa operasi anu béda, langkung gampang dioperasikeun pikeun padamel.
    5. Anggo sistem convey and weight otomatis.
    6. Anggo bagian kualitas anu saé.
    7. Cocog pikeun ngadamel duanana produk kapadetan handap.
  • Auto Vacuum Block Moulding Machine PSB2000-6000Z

    Mesin Vakum Blok Cetakan Otomatis PSB2000-6000Z

    1. Mesin kalayan struktur anu kuat.
    2. Anggo PLC sareng kontrol layar toél, ngajalankeun otomatis.
    3. Kalebet corong anu kuat.
    4. Vakum éfisién tinggi pikeun ngadamel produk anu saé kualitasna.
    5. Anggo basa operasi anu béda, langkung gampang dioperasikeun pikeun padamel.
    6. Anggo sistem convey and weight otomatis.
    7. Anggo bagian kualitas anu saé.
    8. Cocog pikeun ngadamel duanana kapadetan low sareng produk kapadetan tinggi.