Tentang Kami

wef

WELLEPS Technology Co., Ltd. perenahna di kota Hangzhou anu éndah. Perusahaan urang fokus dina ngembangkeun sareng ngadamel mesin EPS / EPP / ETPU sareng cetakan langkung ti 15 taun. Mesin kalebet EPS pre-expander, mesin citakan bentuk EPS / EPP / EPO / ETPU, mesin cetakan blok EPS, mesin motong, cetakan sareng sajabana Perusahaan gaduh tim propésional pikeun nyayogikeun desain mesin, produksi, sareng layanan purna jual.

Kami parantos ngical mesin ka langkung ti 50 nagara kalebet Amérika Kidul, Afrika, Wétan Tengah, Asia jsb.

Kualitas mesin nyaéta kahirupan urang, kapuasan Pelanggan mangrupikeun tujuan kami! Kami yakin anjeun milih Welleps bakal meunang kahareup!