Mesin Cetakan Bentuk Otomatis (Tipe Cekap Hight)

Pedaran pondok:

1. Mesin kalayan struktur anu kuat.
2. Anggo PLC sareng kontrol layar toél, ngajalankeun otomatis.
3. Anggo suku anu kuat pikeun ngagentos platform di pabrik pelanggan.
4. Vakum éfisién tinggi pikeun ngadamel produk anu saé kualitasna.
5. Anggo basa operasi anu béda, langkung gampang dioperasikeun pikeun padamel.
6. Dua hopper nangtung pikeun ngeusian bahan langkung gancang.
7. Anggo bagian kualitas anu saé.


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur Utama

  1. Mesin nganggo struktur anu kuat, biasana nganggo 20 mm ketebalan Q345 pelat waja kakuatan tinggi. Pelat mesin sareng sistem pipa kalayan panas galvanis, éta henteu gampang kénging karat
  2. Mesin ngadopsi itungan ukuran anu paling saé sareng sistem pipa anu jelas, mastikeun tekanan anu gancang sareng ngirangan prosés tekanan. Anggo mesin sistem uap ngimbangan klep sareng kontrol sensor tekanan, kontrol PID janten mesin gaduh pemanasan anu akurat sareng hemat énergi, waktos pemanasan anu pondok, gancang ningkatkeun kagancangan ngajalankeun pakakasna
  3. Anggo mesin nganggo kontrol PLC, operasi layar toél, sistem kalayan perlindungan diri sareng sistem alarm, komponén listrik ngadopsi mérek terkenal internasional, ngajamin operasi anu aman
  4. Mesin parantos ningkat pisan segel, sadaya konektor gancang nganggo sealant cair pikeun ngégél, nganggo tabung nilon tibatan tabung PU tradisional, manjangkeun umur jasa sareng sacara efektif tiasa nyegah kabocoran hawa, kalayan langkung hemat energi
  5. Mesin vakum nganggo alat penyemprot semprot, mesin anu dianggo utamina nganggo vakum tiis teras cai tiis. Éta mesin tiasa dianggo gancang sareng kontén produkna kirang tina 8%
  6. Mesin Welleps nganggo hopper ganda, tiasa ngahasilkeun dua produk kapadetan anu béda dina hiji waktos, Hopper didesain khusus, tiasa ngajaga tekanan pisan




  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami