Otomatis Pra-Expander

  • SPY70\90\120 Continuous Pre-expander

    SPY70 \ 90 \ 120 Kontinyu Pra-expander

    Fitur Utama 1.Feeding, expander, filtrating, crushing, transport to silos otomatis 2. Kalayan ékspansi kahiji sareng kadua, anu pertama kali ngeusian ngadopsi parangkat konversi konversi frékuénsi, ngajamin stabilitas tuang 3.Uniform foaming, rentang kapadetan busa nyaéta 6- 35g / l 4. Bahan laras di jero sareng luar, alat pengering ranjang anu di-fluidisasi didamel tina stainless steel, dina raraga ngajaga panggunaan awét sareng kinerja anu stabil
  • SPJ50\70\110\130\150\160 Automatic Batch EPS Pre-expander

    SPJ50 \ 70 \ 110 \ 130 \ 150 \ 160 Otomatis Batch EPS Pra-expander

    Fitur Utama 1.Feeding, expander, filtrating, transport to silos otomatis 2.Steam system dikawasa ku tekanan ngirangan klep sareng sudut korsi klep, pikeun ngahontal pemanasan anu akurat 3.Feeding system ngadopsi sistem timbangan éléktronik, kontrol sensor tingkat matéri, supados ngendalikeun kapasitas bahan foaming, pikeun mastikeun yén bead busa merata 4.Gunakan PLC controller sareng layar sentuh, ngahontal operasi otomatis anu akurat 5.Feed tong tina stainless steel. Komponén listrik, klep ...