Blok motong Mesin PSC2000-6000A

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur Utama

1. Awak mesin nganggo kakuatan tinggi tabung pasagi sareng waja, sareng struktur anu kuat, penampilan anu saé

2. Mesin gaduh alat horizontal, vertikal, sareng motong, motong tilu arah

3. Mesin ngadopsi kadali frékuénsi speed motor, rentang ageung speed tiasa diatur, gerakan lemes sareng low noise

4.Mesin nganggo trafo 10 KVA, rentang pangaturan ageung, laju motong gancang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami