Mesin Cetakan Bentuk Otomatis Kalayan Vakum

Pedaran pondok:


Detil Produk

FAQ

Tanda Produk

Fitur Utama

1. awakna nganggo kakuatan kakuatan tinggi dilas babarengan, saatos prosés tempering, pamrosésan pasir, pikeun mastikeun mesin gaduh struktur anu kuat, henteu kénging karat sareng ningkatkeun kahirupan kerja mesin

2. Alat anu ngadopsi Mitsubishi PLC (programmable controller) sareng kontrol layar toél Schneider. Sakabéh prosés produksi tiasa dianggo sacara otomatis.

3. Mesin sareng sistem feed tekanan tinggi, nyoco kapang gancang, mesin tiasa masang 36 pcs ngeusian bedil

4. Mesin sareng sistem vakum, éta tiasa ngajantenkeun waktos siklusna langkung pondok, mendingan langkung gancang, sareng ngirangan kandungan uap produk, sahingga produk kandungan uap 8% atanapi bahkan kirang

5.Mesin nganggo silinder ganda pikeun pigura ejector, tindakan lancar sareng koordinasi kerja, pikeun mastikeun henteu ngarusak produk nalika ngaluarkeun

6. Sistem pipa mesin nganggo balancing balancing sareng kontrol sensor tekanan, kontrol PID supados panas nembus gancang, konsumsi énergi anu langkung handap

7. Sistem hidrolik sareng aliran tekanan hidrolik ageung drive, ngalih gancang, kapang kapang malah, noise lemah sareng hemat énergi, jsb

Produk:

fe dv

we wefwe

sd wef


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami